Fira d’en Rocaguinarda

Perot

La Fira d’en Rocaguinarda té lloc a Olost el primer diumenge de novembre i aquest any ja celebrarà la 9a edició els dies 4 i 5.

Al llarg de tot el cap de setmana més de cent personatges fan reviure la llegenda del bandoler. El poble d’Olost es transforma per retornar al segle XVII: ambientació, pudors, escenes que cada any es renoven, tortures, barjaules, borratxos, carnussos, bandolers, deformitats humanes i força anacronismes.

La Fira d’en Rocaguinarda és única i els seus trets més diferencials són el sentit de l’humor i el lligam amb l’actualitat. Les escenes més estripades conviuen amb moments històrics i per això es diu que aquesta fira és “el Polònia de la cultura popular”.

Durant el dia s’organitzen activitats per a totes les edats, relacionades amb l’època del bandolerisme, i hi ha parades i firaires per a tots els gustos.

Perot Rocaguinarda i tots els personatges vinculats amb ell recreen una de les èpoques més atractives de la nostra història i interactuen al carrer amb els visitants.

Consulteu alguns dels articles o imatges publicades sobre la Fira d’en Rocaguinarda:

El 9 Nou (5/11/2011) – Olost celebra la Fira d’en Rocaguinarda
Descobrir (11/10/2013) – Obre a Olost l’Espai Perot Rocaguinarda
El 9 Nou (8/11/2014) – Fira d’en Rocaguinarda a Olost
El 9 Nou Fotografies de la Fira d’en Rocaguinarda a Olost
El 9 Nou Fotografies de la Fira d’en Rocaguinarda a Olost
El 9 TV Video de la Fira d’en Rocaguinarda
El 9 Nou (8/11/2016) – Èxit de la vuitena Fira d’en Rocaguinarda a Olost
El 9 TV Video Lluïda Edició de la Fira d’en Rocaguinarda a Olost