El nou tríptic de l’Espai Perot Rocaguinarda

Ens fa il·lusió compartir amb vosaltres el nou tríptic creat per donar a conèixer les diferents opcions de visita a l’Espai Perot Rocaguinarda. La informació s’adreça a particulars, col·lectius i escoles i té l’objectiu de ser pràctica, atractiva i útil.

Cliqueu a les imatges per veure-les amb millor resolució!

Nou tríptic de l'Espai Perot Rocaguinarda (portada)
Opcions de visita, com arribar i Serveis a Olost
Nou tríptic de l'Espai Perot Rocaguinarda (contraportada)
L’Espai Perot Rocaguinarda: veniu a descobrir els seus atractius

Amb un estil planer i entenedor el nou tríptic de l’Espai Perot Rocaguinarda ofereix als possibles visitants informació útil si decideixen visitar Olost. D’una banda, destaca la figura del bandoler que protagonitza el centre d’interpretació i, de l’altra, explica què es pot veure a l’interior o fer a l’exterior.

Com a destacats més importants hi ha un apartat dedicat a la Fira d’en Rocaguinarda, que Olost celebra cada primer cap de setmana de novembre, i la nova Gimcana d’en Perot. La gimcana s’ha creat expressament perquè infants o adolescents puguin completar la seva visita amb una activitat d’aprenentatge i moviment.

Altres elements molt pràctics del nou tríptic són les diferents opcions de visita i la possibilitat que el mateix centre gestioni les reserves per dinar als restaurants més propers.

Si teniu qualsevol dubte i voleu ampliar la informació abans de fer una reserva us convidem a trucar-nos al 620 83 71 50 o a enviar-nos un e-mail a: lespairocaguinarda@gmail.com 

No us ho penseu més i veniu a visitar-nos!